Τσίμπησε 'λαυράκι' ο ΟΠΕ - 38χρονη κουβαλούσε πάνω από 100 κιλά καπνικά από κατεχόμενα

Τσίμπησε 'λαυράκι' ο ΟΠΕ - 38χρονη κουβαλούσε πάνω από 100 κιλά καπνικά από κατεχόμενα

Πέραν των 100 κιλών καπνικά προϊόντα εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο γυναίκας από τη Λεμεσό, σε δρόμο στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ απόψε μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) Λάρνακας σε συνεργασία με μέλη των Ειδικών Καθηκόντων Πύλας που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν ύποπτο όχημα που οδηγείτο από αλλοδαπή, ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Λεμεσού.
 
Το όχημα ανακόπηκε από την Αστυνομία και σε έρευνα εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών, επιμελώς κρυμμένη μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων, για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νενομισμένοι δασμοί.
 
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν πέραν των 100 κιλών καπνός για ναργιλέ και περίπου δέκα κούτες τσιγάρα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, η 38χρονη προμηθεύτηκε τα καπνικά προϊόντα από Τουρκοκύπριο για να τα μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.
 
Η γυναίκα συνελήφθη από την Αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμολόγητων προϊόντων κατά παράβαση του περί Τελωνείων Νόμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE