Απίστευτο: Αποσύρει τη φανέλα του Μπέλινγκχαμ μετά από μόλις μια χρονιά στην ομάδα!

Απίστευτο: Αποσύρει τη φανέλα του Μπέλινγκχαμ μετά από μόλις μια χρονιά στην ομάδα!

 

Τη φανέλα με το νούμερο 22 θα αποσύρουν από τη Μπέρμινχαμ, η οποία μέχρι πρότινος άνηκε στον Τζουντ Μπέλινχαμ, που πήρε μεταγραφή για την Ντόρτμουντ έναντι 25 εκατ. ευρώ, σε ηλικία 17 ετών.

Ο λόγος που οι ιθύνοντες της ομάδας πήραν αυτή την απόφαση είναι προφανώς για να τιμήσουν τον νεαρό αστέρα, αλλά και για να εμπνεύσουν μικρότερα παιδιά να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Άγγλου μέσου,  ο οποίος είναι είδωλο για αυτούς, καθώς απο 16 ετών και 38 ημερών είναι ένα πολύτιμο μέλος της πρώτης ομάδας.

Πηγή: Sdna.gr

The post Απίστευτο: Αποσύρει τη φανέλα του Μπέλινγκχαμ μετά από μόλις μια χρονιά στην ομάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE