Κορυφώνονται οι προκλήσεις - Μπλουζάκι με Ερντογάν και Μωάμεθ και λεζάντα ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς‘ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κορυφώνονται οι προκλήσεις - Μπλουζάκι με Ερντογάν και Μωάμεθ και λεζάντα ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς‘ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι προκλήσεις κορυφώνονται από τουρκικής πλευράς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανατίσει το ισλαμικό κοινό με κάθε λογής τρόπο.

Δεκάδες από τους ανθρώπους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Αγιά Σοφιά και συνεχίζουν να συρρέουν ‘πιάστηκαν’ από τον φωτογραφικό φακό να φορούν το ίδιο μπλουζάκι.
 
Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί η μπλούζα φέρει τη μορφή τόσο του Ερντογάν όσο και του Μωάμεθ του Πορθητή, στο κάτω μέρος βρίσκεται η Μεγάλη Εκκλησία ενώ από πάνω συνοδεύεται από λεζάντα που αναφέρει ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς'.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE