Κορυφώνονται οι προκλήσεις - Μπλουζάκι με Ερντογάν και Μωάμεθ και λεζάντα ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς‘ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κορυφώνονται οι προκλήσεις - Μπλουζάκι με Ερντογάν και Μωάμεθ και λεζάντα ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς‘ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι προκλήσεις κορυφώνονται από τουρκικής πλευράς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανατίσει το ισλαμικό κοινό με κάθε λογής τρόπο.

Δεκάδες από τους ανθρώπους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Αγιά Σοφιά και συνεχίζουν να συρρέουν ‘πιάστηκαν’ από τον φωτογραφικό φακό να φορούν το ίδιο μπλουζάκι.
 
Συγκεκριμένα όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί η μπλούζα φέρει τη μορφή τόσο του Ερντογάν όσο και του Μωάμεθ του Πορθητή, στο κάτω μέρος βρίσκεται η Μεγάλη Εκκλησία ενώ από πάνω συνοδεύεται από λεζάντα που αναφέρει ‘Σπάσαμε τις αλυσίδες της Αγιά Σοφιάς'.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

1η Οκτωβρίου: 65 χρόνια Κυπριακής Ανεξαρτησίας – Το ιστορικό και τι γιορτάζουμε σήμερα

Η 1η Οκτωβρίου 1960 Γιορτάζεται σήμερα επίσημα ως η ημέρα ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, ωστόσο η Κύπρος απέκτησε την Ανεξαρτησία της στις 16 Αυγούστου ενώ η 1η Οκτωβρίου ορίστηκε αργότερα για να εορτάζεται η Ανεξαρτησία. Η επέτειος εορτάζεται με ειδικές εορτές στα σχολεία την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE