Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επέστρεψαν στην Ελλάδα – Δείτε που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επέστρεψαν στην Ελλάδα – Δείτε που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Στην Ελλάδα βρίσκονται ξανά εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος.

Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να δει τους φίλους και τους συγγενείς του και να χαρεί το ελληνικό καλοκαίρι.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στην Επίδαυρο, όπου θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά τους «Πέρσες» και να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αγαπημένους τους συναδέλφους που πρωταγωνιστούν.

Μετά το τέλος της παράστασης ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε στα παρασκήνια μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Δημήτρη Λιγνάδη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE