ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν τον διαρρήκτη που ρήμαξε την πόλη- Αστυνομικοί τον αναγνώρισαν σε δρόμο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τσάκωσαν τον διαρρήκτη που ρήμαξε την πόλη- Αστυνομικοί τον αναγνώρισαν σε δρόμο

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση τουλάχιστον εφτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 36χρονου.

Ο 36χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 29/7, από περίπολο το ΟΠΕ Λεμεσού, σε δρόμο στη Λεμεσό.

Εναντίον του διερευνώνται εφτά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου του 2019 και Ιουνίου του 2020, στην επαρχία Λεμεσού.

Οι υποθέσεις αυτές αφορούν διαρρήξεις κατοικιών και άλλων υποστατικών κατά τις οποίες κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας πέραν των €80,000, δύο αυτοκίνητα και ένα μοτοποδήλατο.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη 30/7 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 36χρονος να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE