Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοίκησης επέδωσε τις ετήσιες εκθέσεις στον Πρόεδρο της Βουλής

Η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη, επέδωσε την Πέμπτη 30/07, στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρη Συλλούρη, αντίγραφα των  Ετήσιων Εκθέσεων του Γραφείου της για τα έτη 2018 και 2019, καθώς και της Έκθεσης με τις δράσεις  κατά διετία 2018 & 2019, υπό την αρμοδιότητά της ως Εθνικός Μηχανισμός,  Πρόληψης των Βασανιστηρίων (ΝΡΜ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, κατά τη συνάντηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλάγησαν  απόψεις σε σχέση με την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τη προάσπιση και διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

VIDEO - Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που το Βατικανό ανακοινώνει τον θάνατό του

Ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα μέσα ενημέρωσης του Βατικανού δείχνει τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα το πρωί της Δευτέρας από τον καρδινάλιο Κέβιν Φάρελ, τον camerlengo του Βατικανού.