Το Μεξικό πλέον στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό

Το Μεξικό πλέον στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων από κορωνοϊό στο Μεξικό αυξήθηκε χθες Παρασκευή κατά 688 για να φτάσει στις 46.688, με βάση τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της χώρας, γεγονός που κατατάσσει τη χώρα στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό νεκρών, μπροστά από τη Βρετανία, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters. 

Το Υπουργείο Υγείας του Μεξικού κατέγραψε επίσης 8.458 νέες μολύνσεις από covid-19, ημερήσιο ρεκόρ, ανεβάζοντας τον απολογισμό των κρουσμάτων σε 424.637. Η κυβέρνηση της χώρας έχει ανακοινώσει ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πιθανόν να είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν τον επιβεβαιωμένων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE