ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Άνοιξαν οι πύλες για τους Βρετανούς - 11 πτήσεις καταφθάνουν εντός της ημέρας

Η 'πολυπόθητη' -κυρίως για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό' 1η Αυγούστου έφτασε, η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται και επίσημα στην κατηγορία Β' και οι Άγγλοι αναμένεται να συρρεύσουν ξανά στο νησί μας.

Μπορεί οι προβλέψεις και τα νούμερα λόγω του ιδιάζοντος της φετινής σεζόν να μη θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες χρονιές, όπου το νησί μας 'βούλιαζε' από την απρόσκοπτη κάθοδο των Βρετανών όμως η σημερινή μέρα σηματοδοτεί και μία 'ένεση' στον τουριστικό τομέα με τους Άγγλους παραδοσιακά να αποτελούν τη μερίδα του λέοντος της καθόδου του τουρισμού.

Όπως έχουμε ενημερωθεί 11 πτήσεις αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα σε κυπριακό έδαφος, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι πτήσεις που αφορούν το ανάποδο δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE