ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα μοιραία λάθη του 29χρονου μοτοσικλετιστή - 'Δεν μπορούμε να είμαστε πίσω από τον κάθε οδηγό...'

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα μοιραία λάθη του 29χρονου μοτοσικλετιστή - 'Δεν μπορούμε να είμαστε πίσω από τον κάθε οδηγό...'

Η υπερβολική ταχύτητα και το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος είναι οι κύριοι παράγοντες που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (02/08), στον Αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, με θύμα τον 29χρονο, Γιάννη Κολώνα.

Του Άντρου Ιωάννου

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια αριστερόστροφη στροφή και σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας, ο 29χρονος φαίνεται ότι ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα.

Πέραν τούτου, αξίζει να σημειωθεί ότι η μοτοσικλέτα βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι το δυστύχημα σημειώθηκε λόγω του ανθρώπινου παράγοντα.

Μιλώντας στο ThemaOnline, σχετικά με τα θανατηφόρα τροχαία που σημειώνονται τις τελευταίες βδομάδες, ο Διευθυντής της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, απεύθυνε νέα έκκληση προς το κοινό για τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Την ίδια στιγμή ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ‘δεν μπορούμε να είμαστε πίσω από τον κάθε οδηγό, ή να είμαστε μαζί του και να τον προσέχουμε’.

Παράλληλα, τόνισε ότι στην πλειοψηφία των θανατηφόρων τροχαίων, η κύρια αιτία είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, ενώ ταυτόχρονα, κάλεσε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να οδηγούν αμυντικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE