ΤΟΣΟΙ έκλεισαν θέση για Σαλαμίνα-Ομόνοια – Πόσα εισιτήρια απομένουν

ΤΟΣΟΙ έκλεισαν θέση για Σαλαμίνα-Ομόνοια – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport Fm 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας αναφέρθηκε και στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια.

Όπως τόνισε, έχουν απομείνει 100 εισιτήρια με τους ερυθρόλευκους να κόβουν 254 εισιτήρια και το τριφύλλι 46.

Η επισήμανση του:

«Να ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια για την κεντρική εξέδρα έχουν εξαντληθεί. Τα μοναδικά που υπάρχουν είναι στα BOX του γηπέδου. Είναι στα 20 ευρώ και έχουν απομείνει περίπου 100 εισιτήρια. Για να γνωρίζει και ο κόσμος από τα 300 εισιτήρια της κεντρικής τα 254 αγόρασαν φίλοι της Νέας Σαλαμίνας και τα 46 φίλοι της Ομόνοιας οι οποίοι θα εισέρχονται από την είσοδο «4». Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα εισέρχονται από τις εισόδους «1», «2» και «3».

The post ΤΟΣΟΙ έκλεισαν θέση για Σαλαμίνα-Ομόνοια – Πόσα εισιτήρια απομένουν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE