ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Υπάρχει φαβορί για τη θέση του επιθετικού, δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο»

Λάζος: «Υπάρχει φαβορί για τη θέση του επιθετικού, δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο»

Ο Δημήτρης Λάζος, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 κατέστησε σαφές πως

Όλα όσα είπε:

Πως κυλά ο προγραμματισμός: «Είχαμε αρχίσει από πριν συμφωνήσουμε με τον προπονητή την «προετοιμασία» όσον αφορά τον προγραμματισμό ώστε να μην μείνουμε πίσω αν καθυστερούσε το θέμα προπονητή. Με τον ερχομό του Πάμπου Χριστοδούλου υπήρχαν έτοιμες περιπτώσεις τις οποίες θα έπρεπε να εγκρίνει και αυτός και προχώρησαν με αυτούς που άρεσαν στον προπονητή και στον Τεχνικό Διευθυντή. Θέλουμε ακόμα έναν επιθετικό και τότε η ομάδα θα είναι υπερπλήρης. Είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδος και σε διαδικαστικά θέματα. Για παράδειγμα ο Μπάρνες είναι σε αυτοπεριορισμό τις τελευταίες μέρες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον σχεδιασμό και τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Έρχεται σήμερα ή αύριο και ο Μπαισάμα και θα μπει και αυτός σε αυτοπεριορισμό».

Για το πρωτόκολλο που ίσως διαφοροποιηθεί: «Θέλουμε να εφαρμοστεί αυτό που έχει αποφασιστεί. Ασφαλώς και πάνω από όλα είναι η υγεία αλλά ελπίζουμε να παίξουμε με κόσμο. Θέλουμε να πουλήσουμε και διαρκείας που είναι σημαντικό έσοδο για τη Νέα Σαλαμίνα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Ανανέωσε πέραν του 80% από τους περσινούς κατόχους και υπάρχει και ζήτηση από φίλους της ομάδας που δεν ήταν κάτοχοι. Ο στόχος των 1200-1300 διαρκείας θα επιτευχθεί».

Για την απόκτηση επιθετικού: «Έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές, υπάρχει μια μικρή λίστα, υπάρχει φαβορί και είμαστε στο κομμάτι των επαφών και περιμένουμε τις εξελίξεις».

Αν ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο: «Όχι δεν αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή».

Για το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια: «Να ενημερώσουμε ότι τα εισιτήρια για την κεντρική εξέδρα έχουν εξαντληθεί. Τα μοναδικά που υπάρχουν είναι στα BOX του γηπέδου. Είναι στα 20 ευρώ και έχουν απομείνει περίπου 100 εισιτήρια. Για να γνωρίζει και ο κόσμος από τα 300 εισιτήρια της κεντρικής τα 254 αγόρασαν φίλοι της Νέας Σαλαμίνας και τα 46 φίλοι της Ομόνοιας οι οποίοι θα εισέρχονται από την είσοδο «4». Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα εισέρχονται από τις εισόδους «1», «2» και «3».

Για τον Ρέινολντς: «Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Όλοι είναι στο ρόστερ. ΑΝ αποφασίσει η ομάδα προγραμματισμού ότι κάποιος πρέπει να αποχωρήσει τότε θα το πράξουμε».

The post Λάζος: «Υπάρχει φαβορί για τη θέση του επιθετικού, δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Έμπλεξαν τρεις ανήλικοι: Κινούνταν ύποπτα στην Αγία Νάπα - Τι εντόπισαν στην κατοχή τους

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»



Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στα κόμματα για το σκάνδαλο με το τερματικό στο Βασιλικό - Συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Ενέργειας

Σε σκάνδαλο μεγατόνων τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση με το τερματικό στο Βασιλικό, την ώρα που η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ΕΕ συνεχίζει τις έρευνες από τον περασμένο Μάρτιο, κάτι που αποκαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να το επιβεβαιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top