Πυρκαγιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας: Προστατεύθηκαν κατοικίες από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας: Προστατεύθηκαν κατοικίες από την Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 13:40 κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέα Κεττή, πρόκειται για πυρκαγιά σε 5 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, ακακίες σε δύσβατη περιοχή βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στον Άγιο Τύχωνα.

Ανταποκρίθηκαν 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχημάτα από Πυροσβεστικό Σταθμό Λεμεσού, και 2 από το Τμήμα Δασών.

Επίσης έγιναν ρίψεις νερού από αεροσκάφος του Δασών που βρισκόταν σε περιπολία. Προστατεύθηκαν παρακείμενες κατοικίες.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14.45. Στο μέρος της πυρκαγιάς παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.