Έλληνας Υπουργός Τουρισμού: 'Δεν κατανοώ την απόφαση των Αρχών στην Κύπρο για υποβιβασμό της Ελλάδας στην κατηγορία Β'

Έλληνας Υπουργός Τουρισμού: 'Δεν κατανοώ την απόφαση των Αρχών στην Κύπρο για υποβιβασμό της Ελλάδας στην κατηγορία Β'

Λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση των Αρχών στην Κύπρο για τον υποβιβασμό της Ελλάδας από την κατηγορία Α στη Β σε ό,τι αφορά τους επισκέπτες με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και εξέφρασε τη διαφωνία του.

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (03/08) στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο κ. Θεοχάρης είπε ότι «είναι μια απόφαση την οποία δεν κατανοώ, θεωρώ ότι είναι λανθασμένη, δεν ξέρω σε ποια κριτήρια ακριβώς στηρίχτηκε».

‘Οπότε δεν θεωρώ λογικό και σωστό η χώρα μας να είναι στην κατηγορία Β’, είπε.

Θυμίζουμε ότι με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, η Ελλάδα υποβιβάζεται στην κατηγορία Β από τις 6 Αυγούστου.

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE