ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για 10 χρόνια 57χρονος - Έριξε καυστικό υγρό στην γυναίκα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για 10 χρόνια 57χρονος - Έριξε καυστικό υγρό στην γυναίκα του

Ποινή φυλάκισης δέκα χρόνων επέβαλε την Δευτέρα (03/08) το Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό σε 57χρονο Ε/κ, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο είχε περιλούσει την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγο του με καυστικό υγρό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 στην περιοχή Ζακακίου, όταν ο 57χρονος εντόπισε την εν διαστάσει σύζυγο του στο σπίτι φίλης της, αφού η ίδια δεν ανταποκρινόταν στα συνεχή τηλεφωνήματα του να επιστρέψει στην οικία τους.

Το θύμα δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, φέροντας εγκαύματα στο  40% του σώματος της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια.
 
Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οικία του και παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της απόπειρας φόνου, με το δικαστήριο να του επιβάλλει σήμερα ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο  που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό

BEST OF TOTHEMAONLINE