ΥΠΟΙΚ: Δεν συμφωνήθηκε επίσημα ναυάγιο για τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με τη Ρωσία

ΥΠΟΙΚ: Δεν συμφωνήθηκε επίσημα ναυάγιο για τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με τη Ρωσία

Η κυπριακή πλευρά επιδιώκει συνέχεια των επαφών και συμφωνία όσον αφορά τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με τη Ρωσία, αφού επίσημα δεν συμφώνησαν σε ναυάγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από πηγές του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών, η Κύπρος εξαντλεί όλα τα περιθώρια για εξεύρεση συμφωνίας με διπλωματικές και πολιτικές επαφές, αλλά ακόμα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι επαφές συνεχίζονται και επιδίωξη της κυπριακής πλευράς είναι και η πραγματοποίηση συνάντησης για το θέμα.

Η κυπριακή πλευρά αναμένει από τη Ρωσία, «έθεσε κάποιες θέσεις και επιδιώκει συνέχεια των επαφών και συμφωνία, αφού επίσημα δεν συμφωνήσαμε σε ναυάγιο», συμπληρώνουν οι πηγές του ΥΠΟΙΚ.

Το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ξεκινά την διαδικασία καταγγελίας της σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας με την Κύπρο από τις 3 Αυγούστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.