Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο!

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο!

Έχουν συμφωνηθεί, σχεδόν, τα πάντα μεταξύ Απόλλωνα και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Είναι θέμα χρόνου η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης.

Ο παίκτης είχε εκτεταμένη συνομιλία με τον Σωφρόνη Αυγουστή, του εξήγησε ποια είναι η φιλοσοφία του και οι φιλοδοξίες της ομάδας.

Του είπε ότι λόγω των πλούσιων παραστάσεων που κουβαλά σε Ελλάδα και Ιταλία, αν αποφασίσει να έρθει στη Λεμεσό, θα αποτελέσει εκ των ηγετικών στελεχών της ομάδας.

Όλα αυτά άρεσαν στον Λάζαρο, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να φορέσει τα κυανόλευκα χρώματα της Λεμεσιανής ομάδας.

 

The post Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE