Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο!

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο!

Έχουν συμφωνηθεί, σχεδόν, τα πάντα μεταξύ Απόλλωνα και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Είναι θέμα χρόνου η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης.

Ο παίκτης είχε εκτεταμένη συνομιλία με τον Σωφρόνη Αυγουστή, του εξήγησε ποια είναι η φιλοσοφία του και οι φιλοδοξίες της ομάδας.

Του είπε ότι λόγω των πλούσιων παραστάσεων που κουβαλά σε Ελλάδα και Ιταλία, αν αποφασίσει να έρθει στη Λεμεσό, θα αποτελέσει εκ των ηγετικών στελεχών της ομάδας.

Όλα αυτά άρεσαν στον Λάζαρο, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να φορέσει τα κυανόλευκα χρώματα της Λεμεσιανής ομάδας.

 

The post Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ΓΑΜΟΥ με Λάζαρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE