Πέντε νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Πέντε νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Πέντε νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, που προέκυψαν μέσα από 1238 διαγνωστικές εξετάσεις, που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες ανακοινώθηκε την Τρίτη 4/8.

 
Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, τα τέσσερα περιστατικά αφορούν επιβάτες που ήρθαν μέσω του αεροδρομίου και ένα αποτελεί επαφή ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος που ήρθε από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE