Τετραμελής αποστολή των 'Εθελοντών Γιατρών Κύπρου' μεταβαίνει στη Βηρυτό - 'Μέσα' και η Ελένη Θεοχάρους

Τετραμελής αποστολή των 'Εθελοντών Γιατρών Κύπρου' μεταβαίνει στη Βηρυτό - 'Μέσα' και η Ελένη Θεοχάρους

Τετραμελής αποστολή των "Εθελοντών Γιατρών Κύπρου" αναχωρεί την Κυριακή (09/08) για τη Βηρυτό για παροχή ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης, τα μέλη της αποστολής θα συνδράμουν στις προσπάθειες των εκεί συναδέλφων τους σε νοσοκομεία με σκοπό την περίθαλψη των τραυματιών της φονικής έκρηξης και την ανακούφιση των πληγέντων.

Την τετραμελή ομάδα των εθελοντών απαρτίζουν οι  Δρ Ελένη Θεοχάρους – Παιδοχειρουργός, Δρ Χρίστος Δημητρίου – Χειρουργός, και οι Ανώτεροι Νοσηλευτικοί Λειτουργοί  Άννα Φαρμακά – Τραυματιολόγος και Νικολέττα Μακρή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κυπριακή αποστολή στον Λίβανο: Στο σημείο μηδέν της έκρηξης οι ομάδες της ΕΜΑΚ/ΜΜΑΔ - 'Πολύ άσχημη η κατάσταση'

Η αποστολή διοργανώνεται υπό την επίβλεψη του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE