Απολογία και… ΞΕΣΠΑΣΜΑ από Νίκο Παναγιώτου για την αποβολή

Απολογία και…  ΞΕΣΠΑΣΜΑ από Νίκο Παναγιώτου για την αποβολή

Ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος του αποψινού φιλικού στο “Αμμόχωστος” με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, λόγω της έντονης αντίδρασης του σε ένα δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου.

Πριν από λίγο, ο Κύπριος τεχνικός απολογήθηκε με προσωπικό μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγώντας τους λόγους της αντίδρασης του.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας, όταν όμως σε τρία φιλικά παιχνίδια χάνεις πέντε ποδοσφαιριστές (οι τρεις από σκληρά μαρκαρίσματα) και ένα λεπτό πριν τη φάση, σου λένε ότι ο τερματοφύλακας σου πάει νοσοκομείο και πιθανόν να χρειαστεί χειρουργείο, αντιλαμβάνεστε τουλάχιστον την ένταση που είχα, αν και αυτό δεν μετριάζει την αντίδραση μου… Και πάλι συγνώμη στην αντίπαλη ομάδα, αλλά και στο κόσμο που μας έβλεπε».

The post Απολογία και… ΞΕΣΠΑΣΜΑ από Νίκο Παναγιώτου για την αποβολή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE