Τμ. Μετεωρολογίας: «Καμίνι» η Κύπρος - «Κτυπά» κόκκινο ο υδράργυρος

Τμ. Μετεωρολογίας: «Καμίνι» η Κύπρος - «Κτυπά» κόκκινο ο υδράργυρος

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 08/08, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να ενισχυθούν από το µεσηµέρι και µετά σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι πολύ ισχυρούς, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη, ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σαββάτου 08/08, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναµένεται να σχηµατιστούν αραιή οµίχλη ή και οµίχλη καθώς και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (09/08), τη ∆ευτέρα (10/08), και την Τρίτη (11/08), θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα δυτικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή (09/08), και µη αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη (10/08), για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE