Μεταγραφή με τη σφραγίδα του Παπαπαναγή

Μεταγραφή με τη σφραγίδα του Παπαπαναγή

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της μεταγραφής του Σελίμοβιτς έπαιξε η παρουσία του Περικλή Παπαπαναγή στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ.

Ο 23χρονος αμυντικός από το Λουξεμβούργο, Βαχίντ Σελίμοβιτς, θα κάνει και αυτός το δρομολόγιο Κύπρος-Κρήτη.

Τον παίκτη τον γνωρίζει ο Παπαπαναγής από την κοινή θητεία τους στον Απόλλωνα Λεμεσού.

O OΦΗ “ψωνίζει” φέτος από την Κύπρο. Η αρχή έγινε με Σαρδινέρο, ακολούθησε ο Βούρος και τώρα ο Σελίμοβιτς.

Πηγή: www.gentikoule.gr

Διαβάστε επίσης: 

Η κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς, Σαρδινέρο

The post Μεταγραφή με τη σφραγίδα του Παπαπαναγή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.