Ένας πρώην Ανορθωσιάτης και Απολλωνίστας ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Μπερτόλιο με φαγοπότι – Συμπαίκτες πλέον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένας πρώην Ανορθωσιάτης και Απολλωνίστας ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Μπερτόλιο με φαγοπότι – Συμπαίκτες πλέον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Νίκο Μαρτίνες τη σεζόν 2015-2016 ήταν στα Κυπριακά γήπεδα για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ενώ την περίοδο 2017-2018 για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο τη διετία 2016-2018 ήταν στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Πλέον οι δύο τους είναι συμπαίκτες στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Με ανάρτηση του στο Instagram ο Νίκο Μαρτίνες καλωσόρισε τον Φακούντο Μπερτόλιο στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Φακούντο Μπερτόλιο προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Άρη. Στους «κιτρινόμαυρους» ο Αργεντινός θα βρει τον συμπατριώτη του Νίκο Μαρτίνες ο οποίος τον καλωσόρισε μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα οι δύο ποδοσφαιριστές έφαγαν οικογενειακώς και ο 32χρονος ανάρτησε φωτογραφία γράφοντας: «Καλώς ήρθες Φάκου» συνοδεύοντας την με το «κιτρινόμαυρο» χρώμα.

The post Ένας πρώην Ανορθωσιάτης και Απολλωνίστας ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ Μπερτόλιο με φαγοπότι – Συμπαίκτες πλέον (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE