ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω κορωνοϊού στο Ντρίτα-Λίνφιλντ που ενδιαφέρει Ομόνοια!

ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω κορωνοϊού στο Ντρίτα-Λίνφιλντ που ενδιαφέρει Ομόνοια!

Η Λίνφιλντ ανακοίνωσε πως η ΟΥΕΦΑ ακύρωσε τον αγώνα της με την Ντρίτα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Κοσόβου.

Υπνεθυμίζουμε ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Λέγκια στον Α’ προκ. του Τσάμπιονς Λιγκ και από εκεί θα βγει ο αντίπαλος της Ομόνοιας για τον Β’ προκριματικό.

Όπως ανέφερε η ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας στην ανάρτηση της περισσότερες λεπτομέρειες για την έκβαση του αγώνα θα ανακοινωθούν από το υπεύθυνο σώμα της ΟΥΕΦΑ.

Η ανάρτηση:

The post ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω κορωνοϊού στο Ντρίτα-Λίνφιλντ που ενδιαφέρει Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE