«Πόλεμος» για το θετικό κρούσμα – ΣΚΛΗΡΗ απάντηση η Λέγκια: «Συκοφαντίες και ψέματα»!

«Πόλεμος» για το θετικό κρούσμα – ΣΚΛΗΡΗ απάντηση η Λέγκια: «Συκοφαντίες και ψέματα»!

Σάλος επικρατεί στην Πολωνία με την πιθανή αντίπαλο της Ομόνοιας, Λέγκια Βαρσοβίας να μπαίνει πλέον σε «πόλεμο» με την Ομοσπονδία της χώρας.

Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή όταν αναβλήθηκε το Σούπερ Καπ Πολωνίας λόγω θετικού κρούσματος στο τεχνικό επιτελείο (μασέρ) της Λέγκια.

Μάλιστα στη συνέχεια βγήκε στη δημοσιότητα ότι η Λέγκια απέκρυψε το κρούσμα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας στην Πολωνία να κατηγορεί την ομάδα της Βαρσοβίας.

Μετά τις αντιδράσεις, ήρθε η σειρά της Λέγκια να απαντήσει με μακροσκελή ανακοίνωση κατά την οποία τονίζει χαρακτηριστικά ότι η Πολωνική ομοσπονδία αναφέρει πολλές ανακρίβειες, συκοφαντίες και ψέματα για να πλήξει την Λέγκια ενώ κατηγορεί και τις υπόλοιπες ομάδες για την στάση τους.

Η ανακοίνωση της:

The post «Πόλεμος» για το θετικό κρούσμα – ΣΚΛΗΡΗ απάντηση η Λέγκια: «Συκοφαντίες και ψέματα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE