ΛΙΒΑΝΟΣ: Μονάδες του στρατού συνεχίζουν να απομακρύνουν τα συντρίμμα από την έκρηξη

ΛΙΒΑΝΟΣ: Μονάδες του στρατού συνεχίζουν να απομακρύνουν τα συντρίμμα από την έκρηξη

Η Διοίκηση του Στρατού του Λιβάνου ανακοίνωσε την Τετάρτη (12/08) μέσω twitter ότι οι μονάδες του Στρατού συνεχίζουν να καθαρίζουν τα συντρίμμια  στο λιμάνι της Βηρυτού και στα περίχωρα μετά την φονική έκρηξη που έπληξε τη Βηρυτό τον περασμένη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, ο στρατός θα προχωρήσει στο τρίτο στάδιο που αφορά στον καθαρισμό σε λιγότερο κατεστραμμένες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, όπως μεταδίδει το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μας έφθασε σήμερα στη Βηρυτό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE