Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η απόφαση λήφθηκε, ώστε να υπάρχει μια πιο αντιπροσωπευτική εικόνα για την πορεία του ιού στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που γίνονται σήμερα και θα διενεργηθούν και αύριο, θα είναι τυχαίοι και δεν θα γίνονται στους χώρους και τις ώρες που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα.
Το πρωί, ο Δήμος Λεμεσού με σχετική ανακοίνωση, ενημέρωνε τους πολίτες ότι στη διάρκεια της σημερινής και της αυριανής μέρας, θα διεξάγονταν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κινητές μονάδες σε δύο σημεία της πόλης.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι οι έλεγχοι θα γίνονταν στην Πλατεία Διοικητηρίου από τις 3μ.μ μέχρι τις 6μ.μ και στην περιοχή της Επίχωσης, από τις 6μ.μ μέχρι τις 9μ.μ
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις