«Πρώτη» για Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

«Πρώτη» για Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ σήμερα, ενώ «μπήκε» κανονικά στο πρόγραμμα και ο Φελίπε Σόουζα.

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της νέας του ομάδας έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (12/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Βαχίντ Σελίμοβιτς.

O Φελίπε Σόουζα προπονήθηκε κανονικά ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Σωτηρίου έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής.

Αύριο, Πέμπτη (13/8), ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ θα περάσει εργομετρικά τεστ, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 18:30 το απόγευμα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Πρώτη» για Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.