ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής μεγάλης ποσότητας εργαλείων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεγάλη ποσότητα εργαλείων εντοπίστηκε μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στην Πάφο, στην οποία διαμένει 47χρονος. 

Ο  47χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής των εργαλείων. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE