ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

ΠΑΦΟΣ: Οκτώ μέρες στο κελί 47χρονος για τον εντοπισμό εργαλείων

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής μεγάλης ποσότητας εργαλείων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεγάλη ποσότητα εργαλείων εντοπίστηκε μετά τη διεξαγωγή σχετικής έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στην Πάφο, στην οποία διαμένει 47χρονος. 

Ο  47χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αφού δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής των εργαλείων. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE