Τηλεδιάσκεψη Υπ. Υγείας με επιδημιολογική ομάδα: Ανακοινώνονται μέτρα διαρκείας

Τηλεδιάσκεψη Υπ. Υγείας με επιδημιολογική ομάδα: Ανακοινώνονται μέτρα διαρκείας

Πραγματοποιείται την Τετάρτη (19/08) τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου και της επιδημιολογικής ομάδας, με σκοπό την εξέταση της κατάστασης σχετικά με την πανδημία στην Κύπρο καθώς επίσης και την λήψη νέων μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά την συνάντηση αναμένεται να ανακοινωθούν νέα πρωτόκολλα λειτουργίας για τα κέντρα αναψυχής αλλά και ο μέγιστος αριθμός των συναθροίσεων.

Πέραν τούτου, τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, αναμένεται να έχουν διάρκεια μέχρι και τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (18/08), ανακοίνωθηκαν οκτώ νέα κρούσματα του ιού από σύνολο 4,315 εργαστηριακών διαγνώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

Στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2026, παραπέμπει η ΕΔΕΚ με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, για κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου με άλλα κόμματα του κέντρου. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στον ALPHA, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή, ούτε τέθηκε για συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE