ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκαν υγρά απόβλητα στον ποταμό Πλατρών - Πέρα Πεδί - Τι αναφέρει το Τμ. Περιβάλλοντος

ΚΥΠΡΟΣ: Εντοπίστηκαν υγρά απόβλητα στον ποταμό Πλατρών - Πέρα Πεδί - Τι αναφέρει το Τμ. Περιβάλλοντος

Υγρά απόβλητα στον ποταμό Πλατρών - Πέρα Πεδί εντόπισε το Τμήμα Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος, Κώστα Χατζηπαναγιώτου.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, το πρωί της Τετάρτης (19/08) ο κ. Χατζηπαναγιώτου ανέφερε ότι η αιτία της ύπαρξης έχει βρεθεί και πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αστοχία από το βιολογικό σταθμό Πλατρών.

Ταυτόχρονα, ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, σημείωσε ότι στις συγκεκριμένες περιοχές υπήρξε αύξηση και στα υγρά λύματα.

Πρόσθεσε ότι έχουν ήδη ληφθεί δείγματα για επεξεργασία, ενώ τόνισε ότι σε μια με δύο μέρες, το πρόβλημα θα έχει λυθεί οριστικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE