Στις 26 Αυγούστου η έγκριση των συμφωνιών για ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο από την ελληνική Βουλή

Στις 26 Αυγούστου η έγκριση των συμφωνιών για ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο από την ελληνική Βουλή

Την Τετάρτη, 26 Αυγούστου, θα συζητηθούν στη Βουλή των Ελλήνων οι συμφωνίες οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο και την Ιταλία, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και η ψηφοφορία για τις δύο συμβάσεις ενώ θα προηγηθεί Δευτέρα και Τρίτη η συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στην Αθήνα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για Λευκορωσία και Τουρκία.
 
Παράλληλα, ερωτηθείς για το για το τι θέτει η Αθήνα ως στάδιο αποκλιμάκωσης πλην της απομάκρυνσης του Ορούτς Ρέις, τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε επικεντρωθεί στην παράνομη τουρκική NAVTEX, αλλά αν υπάρξουν άλλα στάδια έμπρακτης αποκλιμάκωσης θα συνεκτιμηθούν»

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE