Airbnb: Τέλος στα πάρτι και τις εκδηλώσεις

Airbnb: Τέλος στα πάρτι και τις εκδηλώσεις

Όχι πλέον πάρτι και εκδηλώσεις στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης της πλατφόρμας Airbnb, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη (20/08), η οποία προσπαθεί να επιβάλει αυστηρούς κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης στη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19.

Οι νέοι κανόνες προβλέπουν πλαφόν μίσθωσης 16 ατόμων, ενώ οι οικοδεσπότες ή οι επισκέπτες που θα επιχειρήσουν να παρακάμψουν τους κανονισμούς θα αποκλειστούν από την κοινότητα της Airbnb και θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με νομικές κυρώσεις, αναφέρει η εταιρεία.

«Το να καθιερώσουμε την καθολική απαγόρευση των πάρτι και των εκδηλώσεων είναι προς το καλύτερο συμφέρον της δημόσιας υγείας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Airbnb, επισημαίνοντας πως η απαγόρευση θα αφορά όλες τις κρατήσεις που θα γίνονται από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.

Με την πανδημία Covid-19, «ορισμένοι επέλεξαν να μεταφέρουν ό,τι έκαναν στα μπαρ και στις ντίσκο σε σπίτια, που ορισμένες φορές νοίκιαζαν μέσω της πλατφόρμας μας», παρατηρεί ο όμιλος.

«Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι απίστευτα ανεύθυνη, δεν θέλουμε να αναμειχθούμε και κάθε πρόσωπο που υιοθετεί ή επιτρέπει αυτήν τη συμπεριφορά δεν έχει θέση στην πλατφόρμα μας», συμπληρώνει η Airbnb.

Η Airbnb σημειώνει πως το 73% των καταχωρήσεών της παγκοσμίως ήδη απαγορεύουν τα πάρτι στους κανόνες ενοικίασης, ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες επιτρέπουν τα ολιγομελή πάρτι, όπως τα πάρτι γενεθλίων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE