ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαφωνούν για τη κτιστή νησίδα και αποφασίζουν μέτρα οι καταστηματάρχες της Ν. Παττίχη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν οι καταστηματάρχες της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, μετά τη ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών ότι θα κατασκευαστεί η κτιστή διαχωριστική νησίδα επί της λεωφόρου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΟΒΕΚ, Κυριάκος Μουστάκας, η οργάνωση και η επιτροπή αγώνα των καταστηματαρχών διαφωνούν κάθετα με την απόφαση του Υπουργείου και το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00) θα αποφασίσουν μέτρα αντίδρασης.

Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της σύσκεψης της επιτροπής αγώνα, συμπλήρωσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι θεωρούν πως η δημιουργία κτιστής νησίδας θα επηρεάσει την εμπορικότητα του δρόμου και θα επιφέρει την οικονομική καταστροφή τους, καθώς δεν θα υπάρχουν επαρκείς παρόδιοι χώροι στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE