Ανδρέας Γεωργίου: «Η Δανάη Παππά έπρεπε να αποχωρήσει»

Ανδρέας Γεωργίου: «Η Δανάη Παππά έπρεπε να αποχωρήσει»

Συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον δεύτερο κύκλο της σειράς «8 Λέξεις», που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και του Alpha Κύπρου.

Η Δανάη Παπά θα είναι η μόνη που δεν θα δούμε στη νέα σεζόν;

Ολοκληρώθηκε ο ρόλος της Δανάης. Παίζει σε αρκετά από τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Είναι κάποια επεισόδια που δεν είχαν προβληθεί από την πρώτη σεζόν. Σταδιακά θα δούμε κάποιες αποχωρήσεις και κάποιες αφίξεις.

Το φινάλε της Δανάης έχει σχέση με τον εθισμό της στις ουσίες;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες. Σεναριακά θα δείτε ότι η Δανάη πρέπει να αποχωρήσει για να υπάρξει εξέλιξη στο σενάριο, αλλά και στους ήρωες που μένουν πίσω στο περιβάλλον της.

Οι ρόλοι του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θεοχάρη Ιωαννίδη;

Ο Πολυδερόπουλος μπαίνει στις «8 Λέξεις» με έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που τον είχαμε δει στο «Τατουάζ». Είναι μια πολύ ευχάριστη νότα σε όλο το σίριαλ. Αυτός ο ρόλος θα συζητηθεί γιατί το «θα συζητηθεί» είναι και ένα από τα σλόγκαν του. Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη θα τον δούμε σε ένα ρόλο διαφορετικό από ότι τον έχουμε συνηθίσει. Κάνει ένα πολύ ωραίο δίδυμο με την Άννα Μπεζάν. Η χημεία τους είναι εξαιρετική. Νομίζω ότι έχει δέσει το καστ. Είναι πολύ ωραίο το παζλ. Πολύ ανανεωμένο, με πολύ ωραία εικόνα.

Και η δημοφιλής πρωταγωνίστρια που εντάσσεται στη σειρά;

Έχουμε την άφιξη της Πέννυς Φοινίρη. Εξαιρετική ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση της Κύπρου, απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου στην Ελλάδα. Ο ρόλος της είναι πολύ απαιτητικός, θα το δείτε και στις οθόνες σας. Λέει πολλά και μιλά πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνει, αλλά τα έχει καταφέρει και το έχει κατακτήσει. Είναι ένας ρόλος που θα αγαπηθεί. Και παίζει πολύ με τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE