ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Grand Prix Στυρίας: Εσπαργκαρό και Μίλερ έβγαλαν τα… μάτια τους – Ποιος «έκλεψε» τη νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Grand Prix Στυρίας: Εσπαργκαρό και Μίλερ έβγαλαν τα… μάτια τους –  Ποιος «έκλεψε» τη νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσπαργκαρό και Μίλερ έβγαλαν τα… μάτια τους στην Στυρία, με αποτέλεσμα ο Μιγκέλ Ολιβέιρα να τους «κλέψει» τη νίκη στην Στυρία, με τους Μίλερ-Εσπαργκαρό να τερματίζουν στο 2-3. Μεγάλος χαμένος ο Μιρ, που πήγαινε για νίκη πριν βγει κόκκινη σημαία λόγω Βινιάλες.

Μοιάζει κοινότοπο. Χιλιοφορεμένο. Κάτι που το έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές, που θα ορκιζόσουν ότι αν το ακούσεις ακόμα μία, θ’ αρχίσει να τρέχει αίμα από τ’ αυτιά σου. Κι όμως, ρε φίλε, είναι αλήθεια: αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στο MotoGP!

Και το grand prix της Στυρίας είναι η τρανταχτή απόδειξη: με τον Μαρκ Μάρκεθ να βρίσκεται εκτός ενδεχομένως και για ολόκληρη την σεζόν, οι αγώνες της Μεγάλης Κατηγορίας έχουν γίνει δίτροχος μύλος, με τους πάντες να μπορούν να κερδίσουν τους… πάντες- όπως σήμερα, δηλαδή, εκεί που σχεδόν από το πουθενά ο Μιγκέλ Ολιβέιρα πήρε τη νίκη και έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που παίρνει την καρό σημαία στο MotoGP.

Πριν το δραματικό φινάλε, ωστόσο, τα πάντα έδειχναν πως το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για τον Μιρ. Ο αναβάτης της Suzuki είχε κάνει διαφορά 2.5 δευτερολέπτων μέχρι το μέσο του αγώνα, όμως «χάρη» στην οικειοθελή πτώση (για ν’ αποφύγει τα πολύ χειρότερα…) του Μάβερικ Βινιάλες στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού επειδή τα φρένα της Yamaha τον πρόδωσαν, βγήκε η κόκκινη σημαία (ορθώς, μιας και ο αερόσακος της M1 είχε πάρει φωτιά και ήταν σε επικίνδυνο σημείο) και τα πάντα ξεκίνησαν από την αρχή.

Στους 12 εναπομείναντες γύρους, και με τον Μιρ να «μένει» από μπροστά ελαστικό, έγινε ο κακός ο χαμός. Εσπαργκαρό και Μίλερ, όμως, ήταν αυτοί που έφυγαν μπροστά και μάχονταν για τη νίκη.

Ένα λάθος του Πολ έδωσε την ευκαιρία στον Τζακ να τον περάσει, όμως ο αναβάτης της ΚΤΜ αντεπιτέθηκε, οι δυο τους έβγαλαν εντέχνως τα αγωνιστικά τους μάτια και στην τελευταία στροφή τους πέρασε και τους δύο ο Μιγκέλ Ολιβέιρα που πήρε την…. ανέλπιστη καρό σημαία!

Μίλερ και Εσπαργκαρό συμπλήρωσαν το βάθρο ενός ακόμα αμφίρροπου grand prix, με τους Μιρ (κρίμα, κρίμα, κρίμα…), Ντοβιτσιόζο, Ρινς, Νακαγκάμι, Μπίντερ, Ρόσι (και πάλι η πρώτη Yamaha, που είναι χάρμα οφθαλμών αν διέπεσαι από μαζοχιστικές τάσεις) και Λεκουόνα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, από την οποία… απείχε ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Κουαρταραρό που εσχάτως είναι σκιά του εαυτού του.

Ολιβέιρα, λοιπόν. Ο 4ος διαφορετικός νικητής σε 5 αγώνες φέτος, σε μια σεζόν που είναι εξαιρετικά περίεργη, μιας και ο ανίκητος γάτος λείπει.

Τα υπέροχα ποντίκια που έμειναν πίσω, όμως, ανεβάζουν το πρωτάθλημα σε δυσθεώρητα ύψη.

Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, το τσακισμένο MotoGP του 2020 μοιάζει το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Για την ακρίβεια δε μοιάζει.

Είναι.

Πηγή: sdna.gr

The post Grand Prix Στυρίας: Εσπαργκαρό και Μίλερ έβγαλαν τα… μάτια τους – Ποιος «έκλεψε» τη νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top