Θετικός στον κορωνοϊό ο Πιάνιτς! (pic)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πιάνιτς! (pic)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιραλέμ Πιάνιτς, πάει δύο εβδομάδες πίσω η παρουσίασή του και η ενσωμάτωση στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα.

Ποδαρικό με το… αριστερό κάνει στην Μπαρτσελόνα ο Μιραλέμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός δεν ένιωθε καλά το Σάββατο (22/08), έκανε το μοριακό τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ποδοσφαιριστές βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του και αυτή η εξέλιξη πάει δύο εβδομάδες πίσω την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, αλλά και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία των Μπλαουγκράνα.

Ο πρώην μέσος της Γιουβέντους νιώθει καλά και το ταξίδι του στην Βαρκελώνη θα γίνει, εκτός νέου απροόπτου, στα τέλη της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Πιάνιτς! (pic) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.