ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ μια βδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας! (pics)

Σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ μια βδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας! (pics)

 

Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα τέθηκε αντιμέτωπο με αυτό του Νταμίρ Κάναντι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους δύο προπονητές να θέλουν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους.

Αντ’ αυτού διαπίστωσαν από πρώτο χέρι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ: σε… άθλια, με το χορτάρι να έχει παντού «τρύπες» και τα καφέ κομμάτια να είναι ευδιάκριτα κι από την τηλεόραση.

Είναι πασιφανές πως κατά τη διάρκεια της διακοπής δεν έγινε καμία συντήρηση στο γήπεδο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει την κάκιστη εικόνα που είδαμε σήμερα, μία μόλις εβδομάδα πριν από τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Είναι απορίας άξιον το γιατί το γήπεδο της Ριζούπολης (που το χορτάρι του ήταν «χαλί») κρίθηκε ως ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του μεγάλου ματς, την στιγμή που το ΟΑΚΑ πήρε το ΟΚ ενώ είναι… χάλι.

Μοιάζει βέβαιο πως θα ζητηθούν εξηγήσεις από τους υπεύθυνους για το «αποκρουστικό» αποτέλεσμα όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Μην ξεχνάμε πως σ’ αυτό το στάδιο θα αγωνίζονται για όλη τη διάρκεια της σεζόν τόσο η Ένωση όσο και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν ενοίκιο για ένα ΟΑΚΑ που στην  παρούσα φάση θυμίζει ερασιτεχνικό γήπεδο.

Η ΑΕΚ, μάλιστα, θα δώσει και ευρωπαϊκούς αγώνες εκεί (πρώτα προκριματικά για το Europa League και μετά, αν προκριθεί, στους ομίλους της διοργάνωσης), κάτι που θα είναι ντροπιαστικό για τη χώρα μας αν παραμείνει το γήπεδο όπως το είδαμε σήμερα στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές εικόνες: 

 

 

Πηγή: Sdna.gr

The post Σε άθλια κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ μια βδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας! (pics) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top