ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη περιπτέρου και ακολούθως σε αστυνομικό - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη περιπτέρου και ακολούθως σε αστυνομικό - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη ενός 23χρονου, ενός 28χρονου και ενός 38χρονου, προχώρησε η Αστυνομία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, εναντίον ιδιοκτήτη περιπτέρου και Αστυνομικού, ο οποίος προσπάθησε να τους αποτρέψει, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, στις 7:30 μ.μ. την Κυριακή (23/08), ενώ ο συγκεκριμένος  Αστυνομικός περιπολούσε στην περιοχή, αντιλήφθηκε τους πιο πάνω να επιτίθονται σε ιδιοκτήτη περιπτέρου και στην προσπάθεια του να τους αποτρέψει, δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση.

Ακολούθως και κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, αντίστασης κατά τη σύλληψη, παρεμπόδισης Αστυνομικού κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, μέθης, ανησυχίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν εκ νέου με δικαστικά εντάλματα.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE