Δείπνο της διοίκησης σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείπνο της διοίκησης σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του Άρη:

“Οικογενειακό δείπνο παρέθεσε απόψε η διοίκηση της ομάδας μας, στο τεχνικό τιμ, στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό της ομάδας μας.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας μας, Μιχάλη Αριστοτέλους, για την άψογη φιλοξενία στο μεζεδοπωλείο “Άριστο… Τέλειον”, που βρίσκεται πλησίον του κάστρου Λεμεσού”.

The post Δείπνο της διοίκησης σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.