Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό – ΚΛΕΙΔΩΣΕ τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό – ΚΛΕΙΔΩΣΕ τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Γνωστές από τώρα είναι οι ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Μετρημένα είναι τα… κουκιά όσον αφορά στον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Μετά την πανηγυρική πρόκριση επί της Μπεσίκτας (που του εξασφάλισε την παρουσία τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League) ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μάθει τη Δευτέρα το επόμενο εμπόδιο του στην προσπάθεια να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Από την κλήρωση που θα γίνει λοιπόν τη Δευτέρα θα προκύψει ποια εκ των Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη θα βρεθεί στον δρόμο των παικτών του Άμπελ Φερέιρα στο μονό παιχνίδι του γ’ προκριματικού γύρου που θα γίνει το διήμερο 15 ή 16 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό – ΚΛΕΙΔΩΣΕ τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE