Oύτε μια… ΠΙΤΑ Σουβλάκια!

Oύτε μια… ΠΙΤΑ Σουβλάκια!

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ δυσκολεύονται να αγοράσουν κάρτες διαρκείας, τότε μπορούν να στηρίξουν την ομάδα αγοράζοντας εισιτήριο του αυριανού ματς με τη Σαλαμίνα. 

Μόλις 5 ευρώ κοστίζει η… είσοδος στην ανατολική του Τσιρείου. Μια πίτα σουβλάκια (σε κάποια μαγαζιά) είναι πιο ακριβή.

Δεν χωράνε δικαιολογίες, με βάσει την πολιτική που ακολούθησε η διοίκηση αυτό το καλοκαίρι, για να μην πηγαίνουν γήπεδο.

Μιλάμε γι αυτούς που δεν έχουμε πρόβλημα να “βγάλουν” ή έχουν στην κατοχή τους, κάρτα οπαδού.

Π.Χ.

The post Oύτε μια… ΠΙΤΑ Σουβλάκια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE