ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ…

«Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τις παγίδες της πρεμιέρας και την Παρασκευή καλείται να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Δυστυχώς, έτσι όπως έχουν καταντήσει τις εξέδρες με τα πρωτόκολλα απαγόρευσης συνθημάτων, τους τρομονόμους και τους ταξιθέτες, για εμάς δεν υπάρχει χώρος σε αυτό το πλαίσιο, το οποίο είναι πλήρως αντίθετο με τα όσα έχουμε διδάξει και καταθέσει στις εξέδρες τόσες δεκαετίες ως οργανωμένοι οπαδοί. Η αντίληψη μας για τη «ατμόσφαιρα γηπέδου» δεν έχει καμία σχέση με τα όσα οι εξουσιαστές έχουν επιβάλει.

Για εμάς δεν είναι αρκετή η απλή φυσική παρουσία μας σε μια καρέκλα, χωρίς την ελευθερία έκφρασης, το κάγκελο, το ρυθμό του τυμπάνου, τη μυρωδιά του καπνογόνου και τη σημαία στα ουράνια, για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας. Ο σύνδεσμος στον Εναέριο θα είναι ανοικτός για τον αγώνα, εκεί που όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται.

Την Κυριακή στις 11:00 το πρωί η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου μας δίνει ένα ιστορικό φιλικό αγώνα στο γήπεδο του Ύψωνα. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν να υποστηρίξουν το νέο τμήμα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ και να περάσουμε μια Κυριακή όπως εμείς γουστάρουμε. Είσοδος ελεύθερη.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

 

The post ΣΥΦΑΕΛ: «Για αυτό για ακόμα μια φορά δεν θα πάρουμε μέρος στο τσίρκο σας…» (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE