Η Ιωάννα Τούνη κάνει κούνια με καυτό μπικίνι και «ζαλίζει» το Instagram

Η Ιωάννα Τούνη κάνει κούνια με καυτό μπικίνι και «ζαλίζει» το Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία φέτος σεργιανίζει στα ελληνικά νησιά και «τρελαίνει» τα social media με τις αναρτήσεις. Γιατί η εκρηκτική Θεσσαλονικιά φροντίζει να «βομβαρδίζει» το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Και οι φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι η μία καλύτερη από την άλλη, με την Ιωάννα Τούνη να κάνει… θραύση με τα «καυτά» μαγιό της. Κι εννοείται πως κάθε φορά ακολουθεί κι ένας χαμός από likes και σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.
 
Αυτή τη φορά, η Τούνη – βρίσκεται στη Σέριφο – ανέβασε φωτογραφίες από το νησί, όπου ποζάρει πάνω σε μία κούνια, φορώντας ένα σέξι ροζ μπικίνι.
 
«Last but not least» έγραψε στη λεζάντα, ενώ τα σχόλια για τη σέξι πόζα της και το εντυπωσιακό κορμί της έδωσαν και πήραν.
 
 
ΑΠΟ newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE