Άγριες Μέλισσες: Έτσι γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας

Άγριες Μέλισσες: Έτσι γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας

Όλα όσα είπε ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος στη δημοφιλή σειρά υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στη μικρή οθόνη στις 14 Σεπτεμβρίου και ένα από τα θέματα που απασχολούν εντόνως συντελεστές και πρωταγωνιστές είναι πως γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Για αρχή και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα όλοι οι συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά και τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο ξεκίνησαν.
 
Ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό σε συνέντευξη που έδωσε στην On Time είπε χαρακτηρισικά: «Οι ερωτικές σκηνές θα γίνονται όπως όλες οι υπόλοιπες σκηνές. Στις πρόβες φοράμε μάσκα, μέσα στο στούντιο φοράμε μάσκα και όταν έρθει η ώρα του πλάνου, θα βγάζουμε τις μάσκες.
 
Προέχει η υγεία όλων και είναι το πρώτο που πρέπει να προστατεύσουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και σκεπτικοί απέναντι σε όσα διαγράφονται. Ελπίζω η φετινή σεζόν να κυλήσει ομαλά χωρίς απρόοπτα».
 
ΑΠΟ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.