ΚΥΠΡΟΣ

Σφραγίζει πλάνο επιστροφής στις νίκες...

Σφραγίζει πλάνο επιστροφής στις νίκες...

Το τελικό του πλάνο που έχει στο μυαλό του για να επαναφέρει τον Απόλλωνα στο δρόμο των επιτυχιών «σφραγίζει» σήμερα ο Τον Κάανεν.

  Ο Ολλανδός τεχνικός στην τελευταία προπόνηση της βδομάδας θα δημιουργήσει την όλη εικόνα και θα αποφασίσει για το ποιους παίκτες θα εμπιστευθεί στην αυριανή αναμέτρηση του Τσιρείου Σταδίου με μοναδικό σκοπό και στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στον κυανόλευκο πάγκο.

Σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα, αυτό της περασμένης αγωνιστικής με την Ομόνοια, ο Τον Κάανεν μετράει επιστροφές παικτών του αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν.

Ένα «καρέ» απουσιών αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα για την αυριανή αναμέτρηση του Τσιρείου Σταδίου που ξεκινάει η ώρα 17:00 απέναντι στους «φτεροπόδαρους» της Αραδίππου και είναι για την 6η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για το α΄ γκρουπ εξάδας.  Οι Αγγελή, Αντράντε, Βασιλείου και Ρομπέρ, είναι η τετράδα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο Τον Κάανεν στο αυριανό παιχνίδι.

Οι επιστροφές, όμως, Μερκή, Χαμντανί, Παπουλή και Σανγκόι, δημιουργούν νέα δεδομένα στο προπονητικό του Απόλλωνα σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Όλα συντείνουν πως η προαναφερθείσα τετράδα παικτών θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα στο αυριανό παιχνίδι.

Επιπλέον, η ετοιμότητα των Γκουλιόν και Κολοκούδια φέρνει τον Τον Κάανεν και σε άλλες σκέψεις σε ότι αφορά το αρχικό πλάνο που σκοπεύει να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι.

Όλα είναι πιθανά και με βάση το 4-3-3, το οποίο είναι το αγαπημένο σύστημα του τεχνικού ηγέτη του Απόλλωνα, η σημερινή προπόνηση πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ και μέσα από την αποστολή που θα ανακοινωθεί το ποιοι θα αποτελούν την ενδεκάδα του Απόλλωνα στην αυριανή αναμέτρηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top