Τα ήπιαν για Μαδρίτη... σε Χολίδη και Μενιδιάτη

Τα ήπιαν για Μαδρίτη... σε Χολίδη και Μενιδιάτη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τα έσπασαν για τη μεγαλειώδη πρόκριση στο Final Four και οι κουκλάρες συνοδοί τους αναστάτωσαν ένα ολόκληρο μαγαζί.

Στο Frangelico, όπου τραγουδούν οι Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες πήραν τη σχετική άδεια από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Α1, με αποτέλεσμα να το κάψουν μέχρι το πρωί στο γνωστό κέντρο της παραλιακής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε έναν ανασχηματισμό που, παρά τον χαρακτηρισμό «μίνι», φέρει έντονη πολιτική φόρτιση και στρατηγική στόχευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE