ΤΡΟΧΑΙΑ: Ελαφρώς αυξημένη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

ΤΡΟΧΑΙΑ: Ελαφρώς αυξημένη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Ομαλή, είναι αυτή τη στιγμή η τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους.

Όμως, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρατηρείται ελαφρώς αυξημένη τροχαία κίνηση.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν τον Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

**Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE