Οι γνωστοί, ο Γκίε και οι νεαροί...

Οι γνωστοί, ο Γκίε και οι νεαροί...

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ερμή Αραδίππου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση εννέα ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής για διάφορους λόγους.

Συγκεκριμένα, από τον Τον Κάανεν δεν υπολογίζονται οι Αντράντε, Βασιλείου, Ρομπέρ, Αγγελή, Γκίε (σφίξιμο στο πόδι θα περάσει από MRI), καθώς και οι νεαροί Αντωνίου, Νικολάου, Παναγιώτου και Ρέινολντς.

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μέχρι το αυριανό απογευματινό παιχνίδι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.