Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Η Στέλλα Γεωργίου και η Αλεξία Κυριάκου ήταν οι 2 μεγάλες νικήτριες του tasty, trendy και πάνω απ’ όλα fresh διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και, ύστερα από παράταση, ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου 2015.

Οι 2 νεαρές «σχεδιάστριες» εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους δημιουργίες, σχεδιάζοντας μοδάτα t-shirts για τον διαγωνισμό JUICYNISTA και αποδεικνύοντας πως το φρέσκο είναι πάντα στη μόδα!

Η διαδικασία του διαγωνισμού ήταν απλή, διασκεδαστική και... πολύ δημιουργική. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να σχεδιάσουν το δικό τους μοδάτο και «ζουμερό» t-shirt, επιλέγοντας το στυλ και τα χρώματα που αυτοί ήθελαν.  

Η Στέλλα και η Αλεξία ανακηρύχθηκαν, ύστερα από κλήρωση, μεγάλες νικήτριες και κέρδισαν χυμούς ΕΝΑ για έναν ολόκληρο χρόνο! Επιπρόσθετα, 10 ακόμα τυχεροί κέρδισαν κιβώτια από την αγαπημένη τους γεύση χυμού ΕΝΑ.

Ευχόμαστε στους τυχερούς καλή και... αμέτρητη απόλαυση!

Ο χυμός ΕΝΑ διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ, μέλος του ομίλου εταιριών Φώτος Φωτιάδης 22471111.

Χυμοί ΕΝΑ. Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE