Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Στέλλα Γεωργίου & Αλεξία Κυριάκου: οι 2 μεγάλες νικήτριες του διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook!

Η Στέλλα Γεωργίου και η Αλεξία Κυριάκου ήταν οι 2 μεγάλες νικήτριες του tasty, trendy και πάνω απ’ όλα fresh διαγωνισμού του χυμού ΕΝΑ στο Facebook που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου 2015 και, ύστερα από παράταση, ολοκληρώθηκε στις 11 Μαρτίου 2015.

Οι 2 νεαρές «σχεδιάστριες» εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους δημιουργίες, σχεδιάζοντας μοδάτα t-shirts για τον διαγωνισμό JUICYNISTA και αποδεικνύοντας πως το φρέσκο είναι πάντα στη μόδα!

Η διαδικασία του διαγωνισμού ήταν απλή, διασκεδαστική και... πολύ δημιουργική. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να σχεδιάσουν το δικό τους μοδάτο και «ζουμερό» t-shirt, επιλέγοντας το στυλ και τα χρώματα που αυτοί ήθελαν.  

Η Στέλλα και η Αλεξία ανακηρύχθηκαν, ύστερα από κλήρωση, μεγάλες νικήτριες και κέρδισαν χυμούς ΕΝΑ για έναν ολόκληρο χρόνο! Επιπρόσθετα, 10 ακόμα τυχεροί κέρδισαν κιβώτια από την αγαπημένη τους γεύση χυμού ΕΝΑ.

Ευχόμαστε στους τυχερούς καλή και... αμέτρητη απόλαυση!

Ο χυμός ΕΝΑ διανέμεται από την εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ, μέλος του ομίλου εταιριών Φώτος Φωτιάδης 22471111.

Χυμοί ΕΝΑ. Πρώτη γεύση, αμέτρητη απόλαυση!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE